2020-08-16
慶生🎂的午餐朋友生日無得周圍去,唯有揾間小店食個飯,簡簡單單慶祝!等咗陣就到我地我地叫咗炸薯條🍟配蛋黃醬😋薯條即炸勁熱,面有少少🤏🌶️粉加上薯條都唔幼,食落有口感!正😂松葉蟹肉飯配炸軟殼蟹🦀單係成隻🦀上淨係呃like都抵啦😂莫講話有蟹肉,蟹籽,溫泉蛋,不過我個人唔太好温泉蛋,但撈埋又唔太差!日式燒牛腹肉飯配溫泉蛋呢個就正,如果無d葱花就好🤣d牛腹肉紅紅地,一片片連埋d飯食好正!唔會太生同有牛肉味,個人喜歡有肉味多過口感因為朋友生日就請佢地幫我地寫字,呢部分係我朋友打電話📲問!基本上我哋已經好飽,完全唔敢叫法式焦糖班㦸 ,怕太太太漏!所以我地叫咗檸檬蛋白批同三重朱古力凍餅!蛋白批好清新,軟棉棉咁!朱古力🍫餅就好香濃最後我叫咗𝗥𝗶𝘀𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝗵𝗶𝗻𝗲 🍹係我最鍾意的菠蘿🍍檸檬汁🍋好清新!值得一試,下次要食法式焦糖班戟
我地叫咗
炸薯條🍟配蛋黃醬😋
松葉蟹肉飯配炸軟殼蟹🦀
日式燒牛腹肉飯配溫泉蛋
因為朋友生日就請佢地幫我地寫字,呢部分係我朋友打電話📲問!
值得一試,下次要食法式焦糖班戟