2025-01-28
今日過左大角咀有野做,做完約左朋友黎食下午茶,叫左一份tea set,一份lunch set仲加兩串串燒明太子雞脾肉明太子帆立貝🌟🌟必點,兩串都燒得好香,毫不吝嗇嘅明太子醬佈滿串燒,雞脾肉燒得好juicy,帆立貝裙邊好脆口😝迷你鰻魚丼飯,tea set黎講份量都唔少,仲有半條汁燒鰻魚,面上好多木魚碎,鰻魚燒得好香,一口鰻魚一口飯🥰午市套餐Lunch Set汁燒雞排丼.手打烏冬Lunch set套餐還有個中華沙律,汁燒雞扒燒得金黃,炭燒味勁香,雞扒切開都有5件,份量都頗多Lunch / Tea 均贈送細杯果汁,我地就揀左菠蘿汁,甜甜酸酸好開胃! 晚店仲有多款調酒,啤酒🍻食番幾串串燒,飲番杯chill下!另外,餐廳🍴仲有畫碟服務,店家就畫左我兩隻🐢🐢新年福相,真係勁似,好可愛,不停打卡📸絕對適合生日,約會,慶祝紀念過黎俾對方一個surprise 🥰
仲加兩串串燒
明太子雞脾肉