2022-11-28 16 瀏覽
係大角咀雲雲美食之中,就試左尼間the engine,主打健康生酮飲食的外賣專門店👍🏻入到去好似置身於太空艙既感覺👍🏻👍🏻除左外賣之外,亦有提供少量座位作為堂食,有Burgers, pizza, salad,都係即叫即整,每款食物有埋營養資料,係可以食得健康之餘又可以有選擇既地方✔ 金文畢芝士牛肉漢堡 👍🏻👍🏻〔真心推介😋〕$118THE MOON👍🏻 外層由厚芝士組成👍🏻 多蔬菜,唔油膩👍🏻 牛肉漢堡厚 & juicy 👍🏻 有層次✔️ 慢煮燒豬腩肉漢堡〔推介😋 〕 $78STARMAN👍🏻 多蔬菜👍🏻 配黑豆天貝包,有豆香味👍🏻 口感豐富✔️ 煙三文魚牛油果漢堡〔推介😋 〕 $98GALAXY GUARDIAN👍🏻 感覺清新👍🏻 蔬菜爽口👍🏻 自家製生酮貝果👍🏻 煙三文魚同牛油果好夾可選擇跟餐 + $32 配半份小食和價值 $22飲料✔️ 黑豆天貝薯條 + 低糖蜜桃烏龍梳打〔推介😋 〕black groot fingers + peach oolong👍🏻 薯條香,微脆👍🏻 配生酮醬汁,味道酸甜👍🏻 飲料有淡淡蜜桃味👍🏻 內有蜜桃烏龍冰粒

✔ 金文畢芝士牛肉漢堡 👍🏻👍🏻〔真心推介😋〕$118
THE MOON
👍🏻 外層由厚芝士組成
👍🏻 多蔬菜,唔油膩
👍🏻 牛肉漢堡厚 & juicy
👍🏻 有層次

✔️ 慢煮燒豬腩肉漢堡〔推介😋 〕 $78
STARMAN
👍🏻 多蔬菜
👍🏻 配黑豆天貝包,有豆香味
👍🏻 口感豐富

👍🏻 自家製生酮貝果
👍🏻 煙三文魚同牛油果好夾

可選擇跟餐 + $32 配半份小食和價值 $22飲料
👍🏻 薯條香,微脆
👍🏻 配生酮醬汁,味道酸甜

👍🏻 飲料有淡淡蜜桃味
👍🏻 內有蜜桃烏龍冰粒