落雨放假天,只好去商場行街,行完奧海城又到左食晚飯時間,醒起住係大角嘴的朋友介紹過的呢一間餐廳,就行過去食晚飯。餐廳店舖細細,枱唔多,好在我哋食個時仲有位,跟住就好快坐滿了,見佢menu咩類別的食物都有,算多選擇。蜜糖蒜香雞翼(6pcs) $58個蜜糖味好香,雞翼外皮好脆好香口,入面仲keep到juicy。😋😋欖油蒜香蜆肉扁麵$68一上枱個蒜香味超香,好多蜆肉係入面,仲要冇沙的,扁麵做到個口感剛好,唔會太淋或者太韌,剛剛好,呢個我個人私心推介。😍😍韓式燒春雞$138個雞皮燒到好脆,入面的雞肉仲保留到嫩滑,雞油係個口到爆發出黎,好正🙊🙊荔枝接骨木花梳打$39上面有兩粒荔枝肉,飲入口好香茘枝味,幾清新,好適合夏天飲😎😎青檸薄荷梳打$39呢杯就正常發揮佢係open kitchen 得黎但又冇油煙味,店員都好有笑容,呢間小店值得支持。🥰🥰👍👍

蜜糖蒜香雞翼(6pcs) $58

欖油蒜香蜆肉扁麵$68