2022-12-01 63 瀏覽
🎀午餐方面:我哋叫咗一個櫻海老沾麵同埋牛荕black 拉麵。🪄櫻海老姐係櫻花蝦嘅意思,食落去鹹鹹香香,令到沾面嘅味道更上一層樓。我自己覺得沾麵嘅湯底比較濃郁,之前試過拉麵,味道好似冇咁重!我自己相對上覺得呢個好食啲!成個湯底好似牛腩汁咁😍🪄牛筋black拉麵好香牛肉味,食落去啲肉都好淋,食晒成個之後真係覺得呢間餐廳嘅所有嘢都係用心製作。🎀小食方面:我哋叫咗一個炸雞同埋餃子。🪄我自己覺得炸雞同埋餃子呢個價錢真係好對得住個質素!相對上你平時食開嘅都幾平,炸雞炸得香脆同埋可口。相反餃子嘅外皮比較香脆,入邊嘅肉餡好Juice!美味評分:10/10呢一餐飯阿媽一邊食,一邊同朋友介紹呢間餐廳!我唔同平時我阿媽唔係咁鍾意食拉麵,今次佢竟然覺得咁正❤️

🎀小食方面:我哋叫咗一個炸雞同埋餃子。

美味評分:10/10