2013-03-26 1073 瀏覽
不只一次帶狗狗到這兒玩了。愛這兒舒適乾淨的環境,更令人窩心的是殷勤貼心的服務,食物更是有質素。每次來都會BBQ,因為用料上乘,款式又多,除了包括常見款式如各式丸類,扒類外,還有大大條多多肉秋刀魚,有特色串燒,有爽甜蔬菜雜菌包,真正靚番薯,仲有蒜茸包。。。。數都數唔哂!飲品以加冰大水兜盛著,保持冰爽!醬汁都多選擇。有甚麼要求,只要跟親切的職員講聲,佢地會盡量滿足!^^我鍾意cafe的莎拉美腸,但不是時常供應。而組合牛肉是店自己調整的牛肉,我就覺得一般啦!^^從未見過郊外有個咁靚嘅廁所!有埋冷氣!令人驚喜!哈!室內餐廳area裝修有品味,影相都一流!我很喜歡職員貼心地隨時節裝飾,每次去都令人有驚喜!但要去一定要之前訂位!因為有時候要訂左位先開門,尤其是平日!除左bbq外,仲有下午茶又有晚餐,團體包場又可以打邊爐,盆菜,自助餐,聽講夜晚飲啤氣氛都好正!啤酒都係精心揀架^^價錢方面,下午茶最抵,幾十蚊就得,bbq套餐200幾一位,同埋要加一服務費,要注意呀!場內有個放了圍欄的區域,我覺得如果帶細狗,最好book果度,因為如果有大狗,細狗放圍欄內會更安全!

2013-01-16
$250 (其他)