(非會員)
2011-02-07 16 瀏覽
食物質數好好味,食材新鮮,醃得入味,我覺得真係有拿出『用心』去烹調呢d食物。我既飲品推介係人參雞湯,唔覺有落味精~.~ 其他美食推介: [ 南瓜西米露和魚仔(超『正』)]、、豬頸肉(鮮嫩)優點:有多種唔同種類嘅既肉類,選擇很足夠,也有湯類和甜品,唯一欠缺的就是一杯(包)的凍飲。不過,幸好果晚無咩客人,老闆就好好人,仲比我哋坐夜dd,同飲多一碗超『正』的南瓜西米露添。『人情味搭夠』!缺點:個鍋居然只能換一次,否則就要加錢,還有他們不會provide油給你的,所以因時間關係,燒烤是有難度的。環境方面: 入到去好有韓國Feel,地方乾诤,而且果到d抽油設備亦ok,食完嘟唔會有一大陣油煙味~ 系服務方面: 雖有服務員教我哋用慢火,但最可惜深知時間有限,的確唔容許吧!總括而言,韓燒任食有呢種食物質素真係少有,但如果比多少少錢,2至4人可包一jar凍飮就更好了!。但如果你要我用 同 互雙比較下,我就覺得唔夠滿足囉!

我既飲品推介係人參雞湯,唔覺有落味精~.~ 其他美食推介: [ 南瓜西米露和魚仔(超『正』)]、[泡菜和酸青瓜(非常醒胃)]、豬頸肉(鮮嫩)

但如果你要我用 [價錢] 同 [時間] 互雙比較下,我就覺得唔夠滿足囉!
2011-02-05
$160 (其他)
  • 人參雞湯
  • 南瓜西米露和魚仔