2018-08-23 723 瀏覽
中環邪惡炒蛋雙拼三文治 🥪· 大排檔真係買少見少,聽聞呢度既三文治堅好食,所以要來見識下,大約9:30已經到,好彩有位唔洗等,聽同枱老顧客話我地好好彩唔駛等,好多時都會好多人,一坐低,二話不說就點左個招牌炒蛋鹹牛肉椰菜花生醬三文治加芝士烘底,由於得老闆一人製作,落單前都會通知聲要預40分鐘先有得食,同朋友傾吓計啲時間就好快過,咁岩同枱既都係老顧客,佢哋話平均一個星期來都會幫襯1-2次,我地唔洗等半個鐘就有得食,比預期中快好多,未食睇個樣已經流晒口水,啲芝士慢慢咁樣流出嚟,已經忍唔住要快啲試吓,冇諗過喊牛肉配花生醬個味道係咁格夾,夾左椰菜,又幾好喎,記住要加芝士呀!味道非常豐富👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻—————————————————————呢度除咗啲嘢好食之外,真係要讚下佢地幾服務態度,雖然小小既大排檔,但非常之貼心,上三文治時,提議我們要加少少黑胡椒食,味道會更香,果然真係好好味,雖然炎炎夏日,又沒有冷氣,但這份美味已掩蓋一切,正當想走之際,正下著大雨,唯有等細雨啲先走,老闆娘(👈🏻我估係掛)竟然話免費再幫我地加啲檸檬茶,叫我地慢慢飲等停雨先走,真係好窩心😍·如果想食好西
中環邪惡炒蛋雙拼三文治 🥪
—————————————————————
如果想食好西真係要早啲嚟啦!三文治真係好快會賣哂㗎!
⭐️值得等,不會失望⭐️ 👉🏻溫馨提示:呢度唔係日日開架,每日營業到1:45pm