2017-06-20
小店要用心經營,熊野做到了!香港人深愛日本美食,日本小店開到成行成市,要走下去,一定要用心做。由 餐廳的佈局、服務員的招待、食物的質素,都感受到用心製作,這更是日本必需有的文化,我認為熊野做到了!蟹籽salad貴精不貴多,醒胃前菜,refresh下味蕾,準備接迎肥美的刺身⋯⋯刺身價格不算貴,有唔同款式,鍾意試多款嘅可以簡呢個$188左右,如果獨愛三文魚腩,都會有三文魚腩刺身,任君選擇,刺身肥美,魚油充足,擺相精美,放出黎要好睇,咁已經係用心嘅表現!鯖魚燒得香,價錢也公道,燒出黎有光澤,即刻要大啖大啖咬落去,其實我自己可以食一條⋯⋯不過好野當然要開心share啦!三文魚炒飯,有時候真係三文魚上癮,三文魚刺身,三文魚sushi,三文魚炒飯,三文魚盛宴,係未叫埋三文魚頭⋯⋯好似要成餐三文魚先夠滿足,三文魚炒飯遠遠都傳來香味,急不及待要跑入肚子裡,每啖都有三文魚同埋配料,連唔食蘿白嘅我,都好易接受個味,好岩偏食人士!大大粒紅豆黑芝麻雪糕,只能說,真係好好食,為呢餐畫龍點睛。希望熊野繼續用心為我地整更多美食啦!小店要加油!
大大粒紅豆黑芝麻雪糕,只能說,真係好好食,為呢餐畫龍點睛。
希望熊野繼續用心為我地整更多美食啦!小店要加油!