鰂魚涌港鐵站🚇附近呢間焱一居酒屋🏮小店主打各款日式串燒🔥,出品用心製作,💰價錢合理性價比幾高,而且呢期仲有$128🍶清酒放題添!日本盛/黄櫻/松竹梅/尾張男山🍶四款清酒任飲🕑2小時都只係💰$128,十分之抵。唔飲酒🍶嘅話,佢哋亦都有唔同嘅🍹特色飲品,我哋今次就揀咗🍇巨峰提子乳酸梳打同埋🍑白桃果汁。柚子酸汁🔪薄切牛舌👅又嫩又腍,入口酸酸地好開胃🤤。呢度主打嘅串燒🔥做得幾出色,而且💰價錢都好實惠,秋葵、🍠蕃薯仔同埋白蘑菇🍄用料新鮮,火候啱啱好👍。佢哋仲有好多款🐔雞串燒供應,開邊🐓雞翼外脆內軟,雞軟骨🍖爽脆,雞頸肉好嫩😋好彈牙,雞冠🐔爽口美味!雞腿肉🍗好香滑,自家製免治🐓雞肉棒帶點爽口配埋生蛋🥚食十分甘香。蒜香封門🐂牛柳入口鮮嫩有牛味,白桃🐖豚肉卷𥚃面係香甜嘅🍑白桃,外面用甘香嘅豚肉🐖包住,食落鹹甜有🤤層次,而且白桃🍑能夠好好減低豚肉🐖嘅肥膩感!🦐虎蝦濃湯烏冬🍜個湯底充滿蝦🍤鮮味,烏冬Q彈又好食😋。晚市🥰佢哋仲會每人送一杯雪糕🍨,令人好滿足!

柚子酸汁🔪薄切牛舌👅又嫩又腍,入口酸酸地好開胃🤤。

🦐虎蝦濃湯烏冬🍜個湯底充滿蝦🍤鮮味,烏冬Q彈又好食😋。

晚市🥰佢哋仲會每人送一杯雪糕🍨,令人好滿足!