2014-09-06
年頭食過依間小店嘅 Crepe 之後,真喺終身難忘!可能食甜品喺女生嘅專利,麻甩佬嘅我真喺少食!今次重遊故地第一個驚喜喺 “乜你肥咗咁多?” “乜你認得我咩?” “點會唔認得呀!” 可能上次佢啱啱開舖無耐,又傾咗咁耐計,所以阿玲會記得我啦!不過可睇得出,佢對顧客非常用心!大半年冇嚟,真係改變咗好多,除咗 crepe 後,仲有咸點,特飲同訂做蛋糕!阿玲真喺女強人,不得了近期佢有個新主打,話賣斷市,叫我試吓,就喺《綠茶心太軟》!擺設同心思已經喺一流啦!阿玲仲話用木製嘅羹食落有第二感覺!超有心思!嘩!嘩!唔好見佢心太軟細細舊,一篤穿咗,真喺嚇到叫咗出嚟!我真喺未見過心太軟會有咁多饀流出嚟!今次真喺有圖有真相!依舊心太軟綠茶味非常濃郁,用料十足唔馬虎!啱哂鐘意飲綠茶嘅我!而且味道唔會太甜,健康又好味!可見阿玲嘅功力又升呢!主打真喺主打,真喺超好食!
近期佢有個新主打,話賣斷市,叫我試吓,就喺《綠茶心太軟》! 擺設同心思已經喺一流啦!阿玲仲話用木製嘅羹食落有第二感覺!超有心思! 嘩!嘩!唔好見佢心太軟細細舊,一篤穿咗,真喺嚇到叫咗出嚟!我真喺未見過心太軟會有咁多饀流出嚟!今次真喺有圖有真相!
主打真喺主打,真喺超好食!