2023-05-08 25 瀏覽
《荃灣小店主打日本米飯團和腸粉》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧今次就到左介紹小店嘅時間,住荃灣嘅朋友介紹我去依間主打日本米和日本醋嘅《御米之家》。小店用左粉紅色嘅格調,有兩張餐枱可以坐,中午嘅時間想試就要預早過嚟。佢地有好多種飯圈可以選擇,老闆就介紹我試佢嘅人氣飯團鰻魚玉子飯團 $46。飯團新鮮製作,用左日本米和日本醋,送到上嚟嘅時候都係熱辣辣。鰻魚肉都幾厚身,加埋帶甜嘅玉子,食完仲想食多過。手撕雞炒腸粉 $48店主介紹依款都係佢地自家製,腸粉相當有彈性,又炒得好香。另外手撕雞都好入味,配搭青瓜絲、麻醬甜甜地都好惹味。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧御米之家 (荃灣)荃灣沙咀道381-389號榮亞工業大廈地下A6號舖୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧御米之家

《荃灣小店主打日本米飯團和腸粉》

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

手撕雞炒腸粉 $48

如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘
多謝大家!!!

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

御米之家 (荃灣)
荃灣沙咀道381-389號榮亞工業大廈地下A6號舖

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧御米之家