經過店門被藍黃色的建築風格吸引住 充滿異國風情💙餐廳由印度人主理 落單都需要以英文溝通 又或者可以選擇this this this🤣🤣🤣✨奶油咖喱雞塊 ($128)奶油雞係店鋪推薦菜式 上鍋時仲有小火加熱🔥Butter Chicken好多汁 而面頭既奶油仲好似拉花咁🤣🤣咖哩食落微辣 同好creamy 雞塊大約有4-5舊左右 雞肉嫩滑 吾會鞋✨蒜蓉烤餅 ($32)呢個Naan一上枱就好吸睛👀平時食印度菜都未見過呢個陣容 感覺好地道咁 打卡一流🤣烤餅即叫即整 用掛起既方式 可以滴岀多餘嘅油 令到naan無咁油膩 餅外脆內軟 咬落好軟熟 用黎點咖喱食一流 惟蒜蓉味再重啲就好 ✨胡椒脆餅 (免費餐前小食)食物嘅器皿好特別 連放醬汁既盤都特別過人🤩醬汁有4款 有辣有酸有甜有咖喱 樣樣試啲就最好 個人幾鍾意綠色果隻 酸酸地 好似yogurt伴有青瓜味咁🤍

✨奶油咖喱雞塊 ($128)
✨蒜蓉烤餅 ($32)

✨胡椒脆餅 (免費餐前小食)