入到去,眼見仲有好多空檯,部長係都要俾張廁所門口嘅檯嚟。同部長講「因為近廁所,可唔可以俾第二張檯嚟?」。點知部長話「近度門啫,廁所好遠㗎」。咁好啦,坐低叫嘢食,點知越坐越覺熱。原來係個廁所門口係咁噴熱氣出嚟。我係咁撥扇,由坐低撥到食完走人,先至稍為唔會熱到出汗。夏天33度呀大佬,咁熱簡直係食住受罪。另外,落單又係出事。落單落咗成4次,入單嗰位都係可以漏咗個腸粉,係都唔落。又唔係賣哂喎,人哋嗰檯都有腸粉上。仲有,叫阿姐俾碟辣椒油,阿姐應完「好!」之後就冇咗件事。之後叫部長俾,部長又係「好!」,然後又冇咗件事。再再再之後,叫另一部長拎先有。認真超級無奈。其實之前開張都食過一次,雖然有落漏單但覺得唔錯。但係依家做落咗就求求其其,由得你死。嬲到我要開account嚟寫食評!

認真超級無奈。

• 金錢肚