開Openrice Apps 見到古琴雅苑買外賣有68折,本來冇諗過買都想試吓買外賣返屋企食。用Apps 訂咗我地兩個最鍾意嘅花雕醉雞同上海炒年糕。餐廳準時預備好我哋嘅外賣,一去到就拎得。職員有禮貌地把外賣遞給我地!特別喜愛呢度既花雕醉雞❤️! 花雕酒香特別香濃,每件雞都好入味。至於份量方面唔會少,價錢本身合理,依家用Openrice Apps 買仲有優惠,真係好抵食!會再用Apps 買。要求上海炒年糕少油,餐廳一樣辦妥,抵讚👍🏼!年糕份量都幾大,足以給兩個人份量。年糕煙韌,就算拎到返屋企都仲好煙韌。呢餐又滿足又抵食。疫情下,會繼續用Openrice apps 買好多餐廳嘅外賣!❤️

花雕醉雞

上海炒年糕