2017-08-13
早排電競節 舉行,趁機會成班機友一齊出嚟gathering今次唔好咁宅啦!搵個地方坐得舒服啲嘅,交流一下最新情報!最緊要係任坐唔嬲,無限時間任我哋吹水。價錢唔係話特別平,但食物質素果然係出乎意料之外,樣樣都即叫即做,所以要花點時間,反正我哋唔趕時間就由佢慢慢啦!一行四人全部人都唔想諗食乜,一於就叫左呢個套餐。$168 /位 另外有加一。首先係是日濃湯,入口真係好濃郁,南瓜忌廉味,好味道跟住就係凱撒沙律,淨係見到煙肉碎就已經知道唔係Hea啦!沙律有少少汁同芝士嘅味道都好match小食我哋要咗焗青口滿隻青口都有檸檬薦底,味道感覺更加清新!跟住喊牛肉法包,鹹牛肉一貫好味,加埋芝士更加香濃的。法包烤得好鬆脆。跟住主食我哋揀咗吞拿魚忌廉焗長通粉味道比連鎖店的好食好多,只可惜份量比較少,我哋四個人分就唔係好飽啦!另一個係 香蒜海鮮意粉,感覺比較清冇咁多汁,但係香蒜就勁爆有蝦同有元貝粒粒都算收貨最後要杯餐飲,前後坐左成兩三個鐘,爽呀
首先係是日濃湯,入口真係好濃郁,南瓜忌廉味,好味道
小食我哋要咗焗青口滿隻青口都有檸檬薦底,味道感覺更加清新!
最後要杯餐飲,前後坐左成兩三個鐘,爽呀