前排經過尖沙咀,發現呢個香港🇭🇰品牌ChocoNext ✨ 佢地唔止有香港手工朱古力品牌發售,仲有唔同既香港手信系列如曲奇,蝴蝶酥等等,包括精緻,全部香港製造,忍唔住買左返屋企試試。ChocoNext 手工製曲奇禮盒套裝 🍪 全部都係香港製造,而且入口鬆化🍪 今次我選既係3款茶味曲奇,最鐘意係甘香嘅抹茶🍵口味。而且獨立包裝唔單止可以保持鬆脆,口感,送比朋友都好得體。🇭🇰ChocoNext📍地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓Kiosk15D#香港製造 #香港手信 #曲奇餅#choconext_chocolate #choconext #chocolate #hongkong #handmade #instagood #foodlover

ChocoNext 手工製曲奇禮盒套裝 🍪

🇭🇰ChocoNext