2020-02-04 365 瀏覽
//荃灣街坊// 荃灣黃店💛前排同屋企人食左一次之後覺得幾好味 諗住最近放假再男朋友一齊食多次今次叫左人蔘雞同韓式醬油繪雞 但就有點失望😣韓式醬油繪雞($62)冇乜特別 味道正常 隻味有啲似大學canteen入面嘅雙餸飯 但性價比來講唔高😢至於人蔘雞($138)真係好失望 之前喺韓國食過覺得好好食諗住嚟到呢度再食 但相片同實質嘅人蔘雞實在相差太遠 隻人蔘雞係爛晒 味道亦都冇乜特別 性價比低 😢不過上次叫左既岩漿芝士飯幾好味($82)大大份 可以兩個人share🤓仲有值得一提係 佢夜晚市非常繁忙 因為係黃店嘅關係 上次夜晚排咗45分鐘先入得 不過今次中午12點左右去到 淨係排咗5分鐘就入到🥳公道講句:味道麻麻 性價比低 勝在係黃店 如果想食韓國嘢都可以嚟到嘅🤓
//荃灣街坊// 荃灣黃店💛
前排同屋企人食左一次之後覺得幾好味