夏天要來臨啦 夏日炎炎最好食番碗冰 冇得去旅行好掛住芒果嘅味道 今日就去到北角和富中心嘅呢間Mango mania 到盡情食芒果啦 餐廳裝修用咗好多木同植物非常有異國風情 好似置身外國咁超級芒果狂熱 呢個簡直係消暑首選 因為佢除咗有主角芒果之外 仲有雪糕 芒果布丁同埋飽肚嘅糯米飯 芒果本身酸酸甜甜好開胃 但係呢個芒果除咗酸甜之外 仲有好香嘅芒果味 雪糕就有雲呢拿同埋芒果 非常之消暑 加上好香嘅芒果布丁 成個甜品簡直令我難忘芒果冰特飲 呢個特飲最啱一啲未食飯嘅人去試下 因為呢個其實唔算真係一個飲品 佢係芒果加上好多嘅甜蜜糯米飯 我都爭啲食唔曬 但係呢個甜品真係令到我又係好難忘 因為芒果嘅甜味同埋糯米飯嘅味道簡直融為一體 非常之唔錯