餐廳: 銀龍咖啡茶座
資訊:

2020-02-22 4157 瀏覽
鼠年🐭新春行大運🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♂️原本都想返深圳hea下但係疫情嚴重🤦🏻‍♀️不過都唔好破壞假期嘅氣氛。。。唯有帶住口😷罩喺香港四圍遊。。。求其喺觀塘食咗啲嘢就搭車去鯉魚門行吓。。。。好耐冇嚟過呢個地方因為食海鮮太貴啦💰💰💰💰。。可能農曆新年假期有部份食肆都仍在休息。。無意之中就撞到這間茶餐廳。。當然係俾佢那廣告吸引啦👀👀 #蛋白腐乳西多士。。。一望到呢個名稱就覺得非常邪惡😈😈不過我鍾意😻。。所以二話不說就入餐廳了。。原來今日農曆新年假期菜單係加咗價。。不過唔緊要最緊要有得食😋😋😋我哋唔係太肚餓所以叫咗一份蛋白腐乳西多士。。一杯他們出名嘅熱奶茶。。另外本來想叫一杯啡走。。。但係職員話佢哋係用三合一咖啡粉🤨。。聽到呢樣真係呆呆🤪🤪。。茶餐廳唔係嘛😵冇師傅沖咖啡都買部咖啡機吧🤦🏻‍♀️。。所以求其叫咗杯檸茶算🤷🏻‍♀️西多士一上枱。。。。已feel到嗰份誠意🤩。。熱燙燙脹卜卜的😻😻。。。再加上少少煉奶。。估唔到同腐乳係咁夾嘅。。真係有一種叮一聲🛎嘅感覺。。。好好味呀😍😍😍。。而且唔偷工減料真係食到嗰陣腐乳味😋。。不過話說回頭年初二嘅奶茶我就覺得有點失準🙅🏻‍♀️。。有負奶茶王嘅美譽。。新年加價冇問題
鼠年🐭新春行大運🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♂️

不過話說回頭年初二嘅奶茶我就覺得有點失準🙅🏻‍♀️。。有負奶茶王嘅美譽。。新年加價冇問題。。但係質量差咗就有點失望囉。。個奶茶底好薄。。希望可以keep番呀。。。
腐乳西多士
2020-01-26