2024-08-24 196 瀏覽
同朋友經過形點見到有terrace in seaside, 係其他地方食過幾唔錯, 所以就黎食左個lunch, 果然一如以往咁出色, 中午開店冇耐已經有唔少客人, 可見人氣好高, 店內環境寬敞, 仲有好大棵橘子樹, 好似去左韓國既靚靚餐廳咁粒粒魚籽與三文魚蛋黃醬飯卷超大份既飯卷, 一啖吞唔哂, 每份飯卷真係見到粒粒魚籽, 入面包得滿滿材料, 三文魚同新鮮, 配上蛋黃醬更加match, 而且好抵食泡菜炒黑毛豬配飯黑毛豬係我去韓國必食既肉, 係呢度食都食得出韓國既風味, 黑毛豬肉配上泡菜更加惹味, 肉質軟腍, 好開胃芒芒夏日芒果窩夫芒果季當然要黎番個芒果甜品, 佢既窩夫我每次黎到都會食, 甜品真係做得出好色, 份量又多, 窩夫口感香脆, 入面好creamy, 芒果好新鮮人生迷芒的芒果沙冰物超所價, 因為實在太大舊芒果啦, 黎到忍唔住wow 一聲, 打卡able 之餘又好fresh 好好飲清爽爆汁西柚檸檬梳打酸酸甜甜好岩夏天飲

粒粒魚籽與三文魚蛋黃醬飯卷

泡菜炒黑毛豬配飯