近來疫情好轉,形点的人流多了,周圍都係人,食店都忙起來了。真係好耐冇食過pizza了,我同屋企人選擇早少少避開繁忙時間去pizza express用餐。 餐廳环境不錯坐窗邊又chill ,坐得舒服,食物份量十足,價錢不貴。我們三人散叫都好滿足 。牛油果蕃茄沾醬牛油果醬好濃郁,好香。但係面包片不新鮮,完全涼的,而且淋淋地。一般 。意式焗肉丸橄欖新鮮好食,加入蕃茄醬汁焗,味道好好帶微酸, 穩陣之選 海鮮沙律勁夠份量,蔬菜係超級新鮮,感覺清新開胃,食哂 蟹肉蝴蝶粉為食的媽咪想試下蝴蝶粉 。質地好正軟硬適中。白汁煮,用左橄欖油炒同埋落左辣椒粉。外觀一般,份量較少。但係d汁啱啱好,非常之creamy, 好惹味少少辣,偏濃味但係味道真的唔錯,比想像中好味10吋蔬菜芝士Pizza蕃茄醬汁加芝士,很有田園氣息,我鍾意食批底比較薄薄的pizza。我大愛車厘茄,吃个不停。喜歡素食的朋友可以試下 青萍果青檸特飲不是太酸,好重青瓜味,感覺好清新,正!

餐廳环境不錯坐窗邊又chill
,坐得舒服,食物份量十足,價錢不貴。

我們三人散叫都好滿足

牛油果蕃茄沾醬

意式焗肉丸
橄欖新鮮好食,加入蕃茄醬汁焗,味道好好帶微酸, 穩陣之選

海鮮沙律
勁夠份量,蔬菜係超級新鮮,感覺清新開胃,食哂

蟹肉蝴蝶粉
為食的媽咪想試下蝴蝶粉

10吋蔬菜芝士Pizza

青萍果青檸特飲
不是太酸,好重青瓜味,感覺好清新,正!
  • 意式焗肉丸