2024-04-06
坐低想食炸番薯條,所以叫咗單眼佬啤酒同玫瑰梳打。炸番薯條熱辣辣,不過有啲油,好彩有啤酒同梳打。原來單眼佬真係好有蜜糖味,幾特別,玫瑰梳打正常。白酒忌廉青口配蒜蓉包真係非常出色,「摷」起啲青口睇,份量真係好多。青口大隻,雖然唔係最新鮮嗰款,但個白酒忌廉汁可以彌補一切!個汁酒味唔濃,但好甜美,如果唔係驚食唔晒,真係想叫多客蒜蓉包沾埋剩低D汁食。另一主菜係烤豬鞍架配黑松露汁。豬鞍已經幫我哋切件上,好juicy,不過如果可以冇咁熟就再好啲。除了烤薯仔、椒同翠玉瓜、仲有沙律菜伴碟。食完已經好飽,食唔落甜品。Staff下午打來confirm Booking的時候,提醒如果現金埋單可以有九折咁我梗係用現金啦!假期晚上竟然只有我們一台客,是地點比較偏的原因?
食完已經好飽,食唔落甜品。