餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (樂富廣場A區)
資訊:

2021-09-22 459 瀏覽
樂富實在太多野食,最後還是選擇了茶木因為覺得環境相對舒適,價錢也合理,最重要係有小朋友鍾意食的😆🍓草莓香草蜜糖磚塊每次必點甜品,烘烤咗嘅多士再加上雪糕、士多啤梨,好好味😋🍜微辣手工拌面系列麵好彈牙,牛肉好淋,好香口,牛筋好正,再加上麻辣鴨血,像我這種不能吃辣的也能接受這辣度🚗兒童汽車套餐有小朋友最喜歡的薯條、魚蛋、雞翅,再加上肉醬拌麵,對於我家小朋友來說份量是超大的🤣,還搭配埋水果🍉🥤珍珠奶茶➕豆花我家先生和小朋友最喜歡珍珠奶茶,所以必點,珍珠彈牙,茶味甜度適中豆花基本是小朋友食曬,所以未有機會試到距味道🤣
樂富實在太多野食,最後還是選擇了茶木

🍓草莓香草蜜糖磚塊
每次必點甜品,烘烤咗嘅多士再加上雪糕、士多啤梨,好好味😋

🍜微辣手工拌面系列

🚗兒童汽車套餐

🥤珍珠奶茶➕豆花
豆花基本是小朋友食曬,所以未有機會試到距味道🤣