2015-03-29
Outback 是傳統西餐,份量夠大,熱量就不必提起,哈哈!Outback 總是百吃不厭,每隔幾個月也必來到作大夥人聚會也不錯,保證男生吃得飽!同大家分享下平日入點既菜式芝士薯條火喉也調教得岩岩好, 炸得金黃色的, 外脆內軟, 薯仔蓉都可以吃到而且超多芝士, 配合煙肉一拼進食, 果然是最佳配合份量又大碟, 不過也難不倒我, 一樣全碟清哂~炸磨菇千萬不要少看這個炸磨菇, 其實佢一D都唔熱氣架, 係好熱至真每次都係新鮮炸起上碟, 外層炸粉很薄, 而且每粒都好大SIZE, 咬落去勁多汁, 超JUICY, 一D都唔似炸過, 多數外層炸粉可以只吃一半, 減少飽肚感覺RIB EYE其實有很多款牛排可以選擇, 有時會點安格斯, 有時點肉眼不過安格斯比較"HIGH"口, 而肉眼比較林身, 而且肉味較濃配菜方面, 薯仔是我十分喜好的, 所以分別點了焗薯及薯蓉, 如果CRAZY D 會再叫薯條,不過就無芝士既~Brownies雖然食完小食同牛排會好飽,不過都要繼續叫甜品!4層:忌廉,雲尼拿雪糕,brownies 同埋朱古力醬Brownies 每次都焗起出爐,所以一定夠熱,加上冰凍雪糕,味蕾好刺激呀。朱古力
Outback 總是百吃不厭,每隔幾個月也必來到
作大夥人聚會也不錯,保證男生吃得飽!
同大家分享下平日入點既菜式
芝士薯條
而且超多芝士, 配合煙肉一拼進食, 果然是最佳配合
份量又大碟, 不過也難不倒我, 一樣全碟清哂~
炸磨菇
RIB EYE
其實有很多款牛排可以選擇, 有時會點安格斯, 有時點肉眼
Brownies
雖然食完小食同牛排會好飽,不過都要繼續叫甜品!
4層:忌廉,雲尼拿雪糕,brownies 同埋朱古力醬
朱古力比較濃,所以唔會過甜,朱古力愛好者一定不可錯過呀。