唔知道大家記得tempo以前有個廣告係係茶餐廳拍嘛? 我一直懷疑就係係依間冰室拍 不過依度一路路無咩人幫襯 我都只係食過一次仲記得以前櫥窗有好多糕點 例如蛋撻 第一次亦係最後一次 我記得蛋撻係凍食嘅最近冰室大變樣 除咗門口裝住菜式模型嘅廚窗仔 同埋地板磚頭 真係唔同晒啦不過宜家依度多咗好多人幫襯 而食物質素真係唔錯~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~煙三文魚🍅番茄意粉(應該都係$48包飲品)同行友人 食意粉唔中意太淋 佢第二次食依個餐 應該係比較高質的意粉 同味道應該唔錯 不過我無食就唔講咁多 🐷豬排·西多·沙律下午茶($48連熱飲)本來想叫牛排 但係畀左豬排😮不過豬排質素好 唔係啲cheap肉同埋佢應該淺炸? 脆脆地另外西多就正常 裡面有花生醬 個人覺得用厚方包同炸得淺色啲會更好食沙律有薯仔 水果 同碎蛋平時啲茶餐廳點會有碎蛋🤩依度食物用靚食材 又乾淨企理 餐具同檯面啲醬料都好乾淨 👨‍💼員工態度都唔錯 落錯單係太忙啦 同佢double confirm 淨係confirm 西多 沙律 無講牛排😅 隔離臺好多人食焗飯 等我下次又試下先~
唔知道大家記得tempo以前有個廣告係係茶餐廳拍嘛?
仲記得以前櫥窗有好多糕點 例如蛋撻
第一次亦係最後一次 我記得蛋撻係凍食嘅
不過宜家依度多咗好多人幫襯 而食物質素真係唔錯
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

煙三文魚🍅番茄意粉(應該都係$48包飲品)

本來想叫牛排 但係畀左豬排😮
不過豬排質素好 唔係啲cheap肉
同埋佢應該淺炸? 脆脆地
另外西多就正常 裡面有花生醬
個人覺得用厚方包同炸得淺色啲會更好食
沙律有薯仔 水果 同碎蛋
平時啲茶餐廳點會有碎蛋
隔離臺好多人食焗飯 等我下次又試下先~