2023-12-14 2058 瀏覽
早排係Klook留意到呢間意大利烘焙店Giovanni Pina做緊優惠中環店2人同行 第2位半價餐廳除左以高質素甜品糕點作為賣點,餐廳各款主食都意外地好食。依家最平以$723(兩位用,已包括加一服務費)就可享用Weekend Brunch Set 當中包括Free Flow海鮮及沙律Bar再加一項主菜,任選意大利蛋糕、迷你撻、Gelato 雪糕及餐飲 (Caffe Milani 咖啡 / 茶 / 鮮橙汁/ 西瓜汁)。亦都可以原價每位加HKD100任飲意大利氣泡酒及意大利生啤餐單內容每兩星期更新,各位訂既時候可以上Klook留意番最新餐單,睇下有冇心水菜式同甜品。海鮮Bar 有三款海鮮,包括麵包蟹、翡翠螺&蝦 估唔到呢個價位brunch set可以食到麵包蟹 (唔知依家有冇轉款)而且仲要好多膏好肥美!翡翠螺同蝦都好鮮甜!沙律Bar都有好多款配料,各款Parma Ham、生果同菜都相當新鮮。想食邪惡野前健康下都係好選擇!不過偏食既港孩就skip 左冇試到啦~留番個肚食爆海鮮同甜品~另外餐廳都會每台附上餐包  都係一如既往既好食軟熟 配埋黑醋仲正主菜方面同朋友早排就試左炭燒安格斯西冷、燒春

中環店2人同行 第2位半價
亦都可以原價每位加HKD100任飲意大利氣泡酒及意大利生啤
海鮮Bar 有三款海鮮,包括麵包蟹、翡翠螺&蝦
而且仲要好多膏好肥美!翡翠螺同蝦都好鮮甜!
想食邪惡野前健康下都係好選擇!
不過偏食既港孩就skip 左冇試到啦~
留番個肚食爆海鮮同甜品~
主菜方面同朋友早排就試左炭燒安格斯西冷、燒春雞、大蝦手工意粉同豬鞍。
估唔到佢既鹹食都出色!絕對係fine dine既質素
安格斯西冷好香牛味 熟度適當 肉質好軟熟!
燒春雞外皮燒到微微地脆,雞肉都好滑
 豬鞍配特製蘋果醬,  酸酸甜甜配埋解膩得泥又清爽    露筍都好爽脆同甜
大蝦手工意粉都好好食!餐廳用意大利麵粉,配合傳統做法,所以意粉做出來蛋濃郁!
 見佢最近轉左Menu好想再去食多次!
到重頭戲甜品啦! 幾乎成個甜品Menu都比我地食均哂!
每款都好精緻好食,唔會因為放題而降低質素
佢本身蛋糕單賣一件都$58左右
真係好易食到回本~
印象最深刻係開心果仁雪菲蛋糕
係勁濃開心果味! 蛋糕又勁滑,面頭仲有滿滿既開心果料,係雙重享受!
每款蛋糕都好igable, 唔算太甜,口感幼滑細緻,我食左咁都件都唔會覺得好漏。
好滿意呢餐! 泥緊聖誕未諗好去邊到慶祝既朋友仔可以試下呢間!
2023-06-10
  • 開心果仁雪菲蛋糕