2016-09-20 1772 瀏覽
我同朋友都好夾到時間見面食下飯,所以難得夾到時間就二話不說就約左午餐食飯。呢間餐廳我都係第一次食,係朋友介紹既,佢話呢間每碟份量都幾大份,仲話開左無幾耐。入到去坐底無幾耐就落order,因為食物選擇不算太多,不過佢價錢都幾吸引係中環區黎講,而且仲包野飲。我叫左個檸檬汁牛油魚柳飯,黎到都嚇親,都真係份量幾多,不過好彩我都唔細食,都食得曬。而我朋友叫左個意粉,再加一個細沙律,兩杯飲品。海撒沙律有蛋真係好少見,所以呢個值得加分,仲要睇得岀佢唔係隨便放,係有心機放靚整體都唔錯,佢係開放式廚房,所以見到個廚師係到煮意粉,環境都唔錯,坐得舒服。希望佢黎緊可以多啲菜式,我買單問個老闆會唔會多啲菜式,佢話黎緊會有。

牛油檸檬汁魚柳飯
海撒沙律