2016-07-17 280 瀏覽
長洲芒果王真係唔浪得虛名,係長洲長大既朋友都推介,果日入到去,都特地走去食番粒即製芒果糯米滋。天氣太熱,無乜心機周圍行,會容易miss咗,大家認住啦,這間就係☝🏻️落完order坐底等食...除咗馳名芒果糯米滋,都有其他芒果系列:芒果布甸、芒果啫哩、芒果沙冰....價錢非常相宜等咗陣,好快就見到我地點既芒果糯米滋,嘩!大粒到呢⋯⋯一粒=其他地方2粒啊👍🏻👍🏻睇得見它簿皮下既芒果,真材實料😋拎上手要小心,太大粒,驚揸唔實跌落地。又因為太大粒,要不顧儀態,一大啖咬落去,嘩....芒果好好好甜,好香,似呂宋芒,芒果肉份量有半個芒果咁滯,外層糯米皮真係簿到好驚它穿窿載唔住d芒果,塊皮無味、無添加糖,唔使整色整水,因芒果嘅甜令到成粒糯米滋都夠味,超美味!芒果迷一定唔可以錯過芒果王既芒果糯米滋

2016-07-14
  • 芒果糯米滋