2025-01-09 399 瀏覽
宏 本身就出名日式甜品。原來佢地都有做餐點,這款新推出 #相撲大鍋「ちゃんこ鍋」就係受到日本相撲選手啟發,在冬天由相撲選手訓練後食用,以保持溫暖並滿足他們的蛋白質需求!套餐本身適合2-3人分享食用🩷🩵麻醬椰菜沙律🩵羽衣煎餃🩵相撲大鍋 入面有:▪️Dashi Broth Soup 昆布木魚湯▪️Chicken 雞肉▪️Konnyaku Kuro 黑薯糕▪️Baby Chinese Cabbage娃娃菜▪️Kuzukiri 葛絲▪️Tofu 豆腐▪️Leek 京蔥▪️Marmoreal 靈芝菇▪️Radish 白蘿蔔▪️Carrot 甘筍▪️Mushroom 冬菇▪️自選2份紅肉(牛板腱/豚肉/雙拼)🩵雪糕我地兩人食都覺得套餐材料滿滿,健康有新鮮好夠食,另外想要澱粉質,所以加$10 無限追加白飯 (珍珠米喔~~)。日式煎餃好脆身,底仲有一層薄薄脆皮。天氣可以同三五知己一齊靠住火爐享用,真係好滿足🎊昆布木魚湯清新簡單,最適合襯托食材。最最正係套餐包3款雪糕,可以選擇軟雪糕或者硬雪糕🫶🏻無論雲呢拿/抹茶味都一樣咁香濃軟滑,💯
宏 本身就出名日式甜品

▪️Marmoreal 靈芝菇
▪️Radish 白蘿蔔
▪️Carrot 甘筍
▪️Mushroom 冬菇
▪️自選2份紅肉(牛板腱/豚肉/雙拼)
🩵雪糕