2023-11-24 300 瀏覽
朋友生日諗住揀個靚既蛋糕慶祝下啦,見到lee間d蛋糕幾靚 就買黎試下啦. 見咁多人都讚好味好精緻, 一心諗住都唔會差既。見相都幾靚 影下相都唔錯丫🤳🏼點知))))))))🫣到我拎蛋糕果一刻 精緻??? 🤔當時覺得點解好似唔同我訂果個既🙄 即刻問個職員: 點解束花咁既? 同相咁大分別既? 職員答覆由於SIZE問題, 所以束花大小都會有唔同💁🏼‍♀️聽完個心諗: 唉.......咁肉酸既😰一陣點拎出黎呀🥴 唔係束花大細問題咁簡單,係整體感覺都有出入,但都冇計 唔買都買左 唔通唔要咩😪 拿拿聲拎去餐廳啦。點知到打開果刻認真對比幅相先知道☝🏼無論束花顏色, 密度, 擺位都完全唔同. 當然擺位唔會拎把尺黎度 爭少少係接受既, 但正常都唔會太大出入丫。但實物直情見到條膠花框, d花又疏疏落落咁🍃 實物似棵椰菜花🥦相中明明偏淺金色好grand,實際係黃到近橙色😢 好膠……….而且一打開就見到底部唧花係花左既🤦🏼‍♀️ 今次真係好失望, 咁既價錢 但交D咁既質素比客會唔會離譜左呢? 😒不過, 蛋糕味道係ok 正正常常既, 特別個餅底係幾好食. 但個賣相就差過美x, 聖x娜果d囉. 所以真係唔會再有下次,
不過, 蛋糕味道係ok 正正常常既, 特別個餅底係幾好食. 但個賣相就差過美x, 聖x娜果d囉. 所以真係唔會再有下次, 咁既價錢大把選擇囉!