2018-02-05 1249 瀏覽
同朋友相聚,梗係想搵個好氣氛的地方!呢度有美食之餘,氣氛也很好,正正今日係星期四,接近九點還有樂隊表演,唱一些耳熟能詳的英文歌,好有feel!Peachy Coco呢個主要係蜜桃茶底,加上少許的荔枝醬,味道不會太濃厚,配料還有一些椰果碎,令整杯飲品不單調!Left Ice呢杯主要係用雜莓,牛奶攪拌而成,入口啖啖綿綿沙冰,濃郁的雜莓味道,味道新鮮不太甜!凱撤沙律配63度溫泉蛋沙律菜新鮮又嫩綠,脆卜卜,芝士海量的在沙律菜上,還有一些脆包,豐富了整個沙律的口感,再加埋隻溫泉蛋,更添滋味!手拆鮮蟹肉蟹粉汁自家製意大利粉伴鮮海膽呢個意大利粉係「限量供應」的菜式,甘一定係要試下啦~~店員講,呢隻意大利粉係homemade 的,日日新鮮整,口感果然不一樣!一定要試下!具有蛋味之餘,又爽口彈牙,有嚼感,也特別掛上醬汁!頂層有厚厚而鮮甜的海膽,甘甘甜甜,還有大量蟹膏、蟹肉,鮮甜又有咬口,份量豐富,與意大利粉混在一起,味道配合,又有不同層次的口感!正!西班牙黑毛豬火腿比薩米仔口痕話要食pizza,我地就點個基本簡單的pizza。就係黑毛豬火腿比薩,配料包括有西班牙火腿,莫薩里拉芝士,巴馬臣芝士,火箭菜,俄
同朋友相聚,梗係想搵個好氣氛的地方!
peachy coco
Peachy Coco
手拆鮮蟹肉蟹粉汁自家製意大利粉伴鮮海膽
呢個意大利粉係「限量供應」的菜式,甘一定係要試下啦~~
西班牙黑毛豬火腿比薩
米仔口痕話要食pizza,我地就點個基本簡單的pizza。
就係黑毛豬火腿比薩,配料包括有西班牙火腿,莫薩里拉芝士,巴馬臣芝士,火箭菜,俄勒岡,很豐富!特別係我喜愛的火箭菜,中間有特別多!Pizza 邊非常脆口,簡單配料而又能做到美味,真不容易!
炸日本甜薯條
熱騰騰的炸甜薯條,外皮炸得脆脆的,食落很香甜軟糯,個人較鍾意蕃薯條!
唔使成日都只係點薯條!
2018-01-18
peachy coco