剛剛當日同事食完飯(下午一點)話想去永和街 買「杏仁片」,原來她想買的杏仁片就是人氣一 直高企的 Jenny cookie,但因為太多人排隊,於 是她去了隔離那間店舖買了一小包「杏仁片」但 係我覺得那間 Jenny 曲奇的包裝同埋人哋人氣實 在太強勁,於是我便排了隊,最後我們入去, 買咗一罐$80的「四味奶油曲」,最主要的原因 是因為真的所有其他款式的曲奇餅已經售完, 而我們後排的那位太太,因沒有帶現金,所以 我同事好心的叫她將錢過數 PayMe給她!我哋買了一盒經典「4味奶油曲奇」4 mix butter cookies 由於實在好多心儀味道「夏威夷 可可脆片」Macadamia Coco Crisp已經售罄!溫馨提示,所以如果你要買「Jenny cookie」 - 定要記得帶現金,如果唔係要由頭再排過,問 你驚唔驚嚇你一驚,還有如果你想買你心 儀嘅曲奇餅及其他味道,你最好在早上10:00去 開始排隊,如果唔係好似我哋下午食lunch 嘅時 間基本上好多味道都已經售罄⋯⋯Jenny cookie🍪地址:15號永和街,和興商業大廈

Jenny cookie🍪
地址:15號永和街,和興商業大廈
4味奶油曲奇4 mix butter cookies
2024-02-28
30 分鐘 (堂食)
  • 4 MIX
  • 杏仁片