2012-07-13
放題之前都食過好多間,吉x,2000x,青x個d食過哂都覺得麻麻..入正題先!! 呢間真係唔錯~一行8人去食..成個星期之前bk左位,食845pm,要係樓下等成半個鐘先上到去~(指定動作)一開波就刺身,d三文魚幾厚又新鮮..象拔旁勁爽口..油甘魚好正.. total order 3 round!! 之前d人話第2rd開始會麻麻..但我又唔覺..之後都係炸物(天婦羅/生豪...)全部都係即炸..熱lala咁入口..好正!! d沙拉都好ok~凱撒唔錯!!其實食物方面真係好ok!!! 夠新鮮,夠熱,夠快,夠多choices!!! 吉x,2000x,青x個d真係冇得比~~價錢都算ok~208+1唔算貴~上次食吉x都要200留下~我請願比多40蚊食間好d既!!!環境都一般啦~坐得幾逼下~lift口位都用埋..坐正lift個位真係幾慘啦~有個差既係海膽!!因為有朋友生日月份所以送一客(要夠6位以上先送一板),不過真係唔得!!!上個陣有煙花都好靚!!但d 海膽真係差左小小~吸哂d木味!!!食落口個下好似食緊d木碎mix海膽咁..~食左半板都冇就唔要..and有d唔好既地方就係流單~叫左個d野有d冇黎
食845pm,要係樓下等成半個鐘先上到去~(指定動作)
d沙拉都好ok~凱撒唔錯!!
and有d唔好既地方就係流單~叫左個d野有d冇黎過~可能太忙啦~不過都算!
anyway~10分會比8分!!! 因為食物質素真係ok!!