2019-01-08 1334 瀏覽
同朋友們去南生圍踩完單車,想食重慶燒烤,友人就喺OpenRice搵到呢間。見到有33個幾個負評,啲負評都係講態度差以為係惡作劇,就諗住由佢,照試下。點知真有其事😂即日book位,準時到,點知都係要等十幾分鐘透爐,咁無所謂啦,同友人一路傾一路等,個職員叫我地食住麵包先,會無咁肚餓🙄之後諗住拎嘢食,點知得一隻碟,問佢拎多隻唔肯,話怕我地一次過拎太多嘢食🙄好喇,到拎嘢食,又話唔好咁快拎蔬菜,太多油燒唔到🙄喺個櫃拎啲咩佢都監視住,好唔舒服🙄🙄🙄好似唔俾我拎太多咁到燒嗰陣,個爐個網又唔穩陣,郁黎郁去,好唔安全。食物方面,有分港式同串燒,但款式唔多,食黎食去都係嗰啲。全部雪到好冰,燒到外面燶哂,但入面仲凍。可能太少人流,啲嘢去得唔快,啲食物好似擺左好耐。唯一要讚嘅係蒜蓉麵包幾好食,大蝦幾新鮮,另一位透爐嘅職員/老闆幾有善。總括,$190好唔抵,比起巴希雅好唔抵食,質素差,唔會再黎。野食種類唔多

見到有33個

點知真有其事😂

到燒嗰陣,個爐個網又唔穩陣,郁黎郁去,好唔安全。

可能太少人流,啲嘢去得唔快,啲食物好似擺左好耐。

野食種類唔多