🍰🍭🍮香港食榴槤真係好瘋狂,熱辣辣都冇減低大家對榴槤嘅熱情,短短15分鐘已經超多人外賣😳連我都忍唔住要買黎試下🤣叫得榴槤王對佢期望緊高嘅!所以要食就食最受歡迎!據聞呢個"榴槤白雪餅"每日可以買100個最高峰時期可以買300個咁多😎💓外皮勁煙韌!原來係用類似日本大盤燒嘅做法,而主角當然係入邊啖啖超香濃榴槤肉,果然冇失望💓"榴槤拿破崙"足料之選🤤外面酥皮鬆化,入面夾住厚厚榴槤肉加蛋黃醬,真材實料好有層次😎👍🏻榴槤控不能錯過!不過食個陣要小心呀,真係好脆唔好食到碎曬🤣🤣 "榴槤芝士凍餅"芝士味唔算太香濃但質地好滑好creamy,當然最好食都係入邊嘅榴槤蓉🤣👍🏻最絕係連新鮮飛機貨貓山王都有得賣!細細盒少食多滋味✨✨

最絕係連新鮮飛機
貨貓山王都有得賣!細細盒少食多滋味✨✨