會黎呢到食,都係出於對bagel嘅愛。最愛口感煙韌的bagel,但呢到位置真係有點遠,附近亦冇咩行。門外已經放了不同口味的貝果,有八種口味選擇。店內的位置大部分係高枱,只有兩張梳化位。貝果有兩種口感選擇,可惜new york style的貝果要比多$10,真係比較貴。每個貝果會跟三個前菜,分別有沙拉、水果同車厘茄。✦Avo Chicken✦我揀左配new york style的everything bagel,餡好惹味,裡面的醬同芝士大加分,提升整體味道,啖啖雞肉,又唔會太乾,呢個大推。不過食的時候會有啲狼狽,因為個口冇咁大,哈哈。✦Brunchie✦呢個就不推了,soft bagel真係冇咩口感,好似普通包,重點係裡面的marmalade令成個貝果好甜,食住個甜蛋好怪好膩。如果唔係個醬,其實應該幾fresh的。
門外已經放了不同口味的貝果,有八種口味選擇。
店內的位置大部分係高枱,只有兩張梳化位。
每個貝果會跟三個前菜,分別有沙拉、水果同車厘茄。
Avo Chicken
✦Avo Chicken✦
不過食的時候會有啲狼狽,因為個口冇咁大,哈哈。
Brunchie
✦Brunchie✦
如果唔係個醬,其實應該幾fresh的。
2021-10-03
Avo Chicken