2015-10-06
星期五,晚7點入座,唔使等 新開張,黎試試刺身船 ~ 三文魚,鮮甜,夠厚。甜蝦,一樣夠鮮甜大隻。帶子,唔算大,不過夠甜。鱆紅魚,肉質夠爽,甜,唔腥,like。泰式生蝦 ~ 都ok鮮甜,汁略嫌有點辣海膽親子花之戀 - 海膽甜,唔腥,可以一試特別推介 ~ 黑松露三文魚壽司 - 黑松露味濃夠香,同三文魚好夾天婦羅蝦 - 蝦甜,大隻,粉略嫌厚燒羊架 ~ 呢個like爆 - 控制火候好,外小焦內嫩,又多肉汁,夠香,唔會整得太咸,可以食返羊肉本身嘅香同肉鮮,推介食多d明太子雞翼 - 外脆內嫩,夠香,小辛辣,燒得好均勻燒牛柳粒 - 牛嫩多汁有牛味,正好多款野食吉列蠔 - 炸得剛剛好,蠔好嫩同鮮,蠔味超濃,有黑松露嘅感覺,你懂的蟹粥 - 蟹多,足一隻,蟹肉甜,鮮,粥底綿綿夠味甜品啦,推介日式糯米糍 - 入面係芋頭味雪糕,正
新開張,黎試試 刺身船 ~ 三文魚,鮮甜,夠厚。甜蝦,一樣夠鮮甜大隻。帶子,唔算大,不過夠甜。鱆紅魚,肉質夠爽,甜,唔腥,like。 泰式生蝦 ~ 都ok鮮甜,汁略嫌有點辣 海膽親子花之戀 - 海膽甜,唔腥,可以一試 特別推介 ~ 黑松露三文魚 壽司 - 黑松露味濃夠香,同三文魚好夾 天婦羅蝦 - 蝦甜,大隻,粉略嫌厚 燒羊架 ~ 呢個like爆 - 控制火候好,外小焦內嫩,又多肉汁,夠香,唔會整得太咸,可以食返羊肉本身嘅香同肉鮮,推介食多d 明太子雞翼 - 外脆內嫩,夠香,小辛辣,燒得好均勻 燒牛柳粒 - 牛嫩多汁有牛味,正 好多款野食 吉列蠔 - 炸得剛剛好,蠔好嫩同鮮,蠔味超濃,有黑松露嘅感覺,你懂的 蟹粥 - 蟹多,足一隻,蟹肉甜,鮮,粥底綿綿夠味 甜品啦,推介日式糯米糍 - 入面係芋頭味雪糕,正