2021-08-03
um….尋日去到已經4點幾近5點,好多野食都無哂。咁都明嘅,因為餐廳其實平曰早收,唔預好多材料都合理,而且都諗住簡單食少少就算。點知…都可以咁伏。呢份牛油果多士,$49。係真係一塊薄多士,加4片薄牛油果,完。夾硬要形容下就係塊多士有少少香草同nuts嘅都……脆嘅塊包嘅都…..個四片牛油果夾埋無1/4個囉….質地爽唔係creamy…..隔離個一啖菜個醋幾好味囉。牛油果多士都唔係咩特別野,無諗過佢收$49,仲差過我自己屋企hea整。我見隔離枱都有叫,佢地見到同我地反應一樣…X左出聲。我另外仲有叫:▪️Americano with ice cream $68我叫朱古力蛋糕,就比左雲呢拿雪糕。個啡底不過不失,個雪糕比錯咗我都費事出聲,但係個雲呢拿雪糕係唔好食嘅雪糕,得個甜唔香雲呢拿味。▪️三文魚Bagel $68經過分牛油果多士嘅衝擊之後你會覺得好好多添。但係其實都只係不過不失。▪️後加左杯Hazelnut Latte ,正常。我哋唯有安慰自己,當自己去咗一個旅遊區,唔覺意叫左個減肥餐。唯一好處,佢可以俾我同狗仔一齊坐出邊。咁囉。無下次。
尋日去到已經4點幾近5點,好多野食都無哂。
點知…都可以咁伏。
呢份牛油果多士,$49。
係真係一塊薄多士,加4片薄牛油果,完。
牛油果多士都唔係咩特別野,
無諗過佢收$49,仲差過我自己屋企hea整。
我見隔離枱都有叫,佢地見到同我地反應一樣…X左出聲。
我另外仲有叫:
▪️三文魚Bagel $68
▪️後加左杯Hazelnut Latte ,正常。
無下次。