2004-07-25 3 瀏覽
今日因為同個朋友慶祝生日去左呢度食飯, 148蚊食左5個頭盤,1個主菜,1個湯同1杯飲品,算係幾扺!頭盤我叫左個青芥末焗美國生蠔,帶子沙津,冰火魚,焗蟹蓋,泡菜牛肉卷同埋我試左個friend既鵝肝卷,六款之中個生蠔,鵝肝卷,蟹蓋同埋帶子沙津都好正,我同d friend都食得好開心,感覺上扺過食自助餐添!!同埋我幾欣賞佢既細心,因為每個頭盤之間等左一陣,有一次因為等得耐d,佢專登會上多一次個芝士波波,仲係熱辣辣既添,好好味架!!d waiter都幾好禮貌,不過呢,就有兩樣野要改善一下喇!第一,佢個主菜(西冷牛扒)真係麻麻,反而頭盤個個都唔錯,同埋可能人多,真係等左好耐先上到! 第二,就係我地叫飲品時,個waiter都冇話俾我地知原來叫左餐飲係冇甜品架!令到我有少少失望!!希望可以改善一下就更加perfect喇!!