Dionysus真係大埔隱世西餐+ 打卡勝地😎 食物高質,環境仲好靚呀😍 係度食野除左有味覺既享受,當然唔少得視覺上既享受啦!! Lunch special menu for 2 ($288) 都唔算貴,介紹下有咩食先!!🍾白酒忌廉煮藍青口 粒粒青口都漲卜卜,好鮮甜🤤 白酒忌廉煮得好香,加埋洋蔥粒,勁香😍🥗凱撒沙律餐湯x2精選甜品飲品x2主菜x2 香煎鱸魚配松露忌廉汁鱸魚好新鮮,魚肉係一片片嫁,而且唔需要咩調味都完全唔會腥👍 魚皮煎得好香脆,配合入口即化既鱸魚,正呀!! 拿破崙海鮮意大利飯先讚一讚依個海鮮意大利飯好足料,除左青口,仲有又大隻又爽口既蝦肉、魷魚🦑 意大利飯軟硬適中,每粒飯都吸收曬拿破崙汁😋 大家唔好有錯覺覺得個飯份量好少,2個人share都好足夠😬

🍾白酒忌廉煮藍青口

🥗凱撒沙律