2023-08-20
又係同朋友講住要做嘢,所以快快脆脆諗住買個燒味飯食搞掂就得,其中一樣嘢就係貪佢個位置方便,響紅磡地鐵站過咗行人天橋行落嚟就已經見到,所以位置方面係幾好嘅。不過好嘅已經講完啦,其實我個朋友已經堅持咗幾次響泰興買外賣,每次都係想要肥叉燒飯多汁,佢哋每次落單都係有呢個選項,寫明係肥叉,都寫明多汁,系統都做得好清楚。不過個重點係從來冇一次我哋係食到有肥叉燒嘅,不特止,仲要每一次都係瘦叉燒,仲要係好乾嗰隻!作為一間主打宣傳燒味嘅餐廳,實在點都講唔去,我會寧願你話俾我聽冇,或者冇得選擇,但係點解要寫明係肥叉但係又要不斷比瘦叉燒呢?仲要一啲都唔多汁,亦都係每次都冇多個汁!唔係失望,係超級反感!所以我都好無奈地一定要比差評,同埋已經同我朋友講過以後都唔好再去,反正大把地方有得食唔錯嘅叉燒飯,同埋都真係會尊重大家嘅選擇盡量俾返客人需要嘅燒味俾人,所以以後都唔會再去泰興,如果有人講開就會分享呢件事,希望佢哋會有所改善,都衷心祝福佢哋好運。