2023-01-31 903 瀏覽
伙記以為自己間餐館好食到無得頂,我以為D食評係唔真實,純屬個人意見,點知試過才知道是堅料,雖然食物是過得去,但很過份,尤其係那收銀;這樣的,我哋一行6個人,而且其中之一人是生日,張枱又迫又唔舒服,已經免免強強坐喺度,因為張枱細,我哋叫住4樣嘢食住先,跟住就第二輪再叫4樣嘢,到第三次叫多一個手抓餅,個伙記居然說:吓,加單呀!唔係嘛星期二又唔係多人,又沒有人等枱,居然這樣說;最離譜是我埋單那一刻,佢哋餐館話收現金,但係佢哋餐館貼了一張大字標貼出來告示,收現金,如比信用卡會多收5%,我也肯多付那5%吖,我還跟那女收銀說,但她不理會,當聽唔到,這樣的態度對待客人,我永遠不會再幫襯。 我未曾試過九龍城的泰國菜館有這樣差的人員工;另外佢哋的冬蔭公湯唔好味,一啲酸辣感也沒有,泰式海南雞好味
2023-01-31
慶祝紀念