2020-02-16 407 瀏覽
作為鋪頭啱啱開舖已經有幫襯嘅學生 就算而家唔使喺嗰邊返學 間中都會特登行過去幫襯但係真係一次比一次失望 無論係味道同埋服務方便我知間鋪頭成人好忙 得幾個人做曬所有野 所以平時都唔會催而今日去到企係收銀等落單 店員望咗我一眼 連等一陣都冇講就繼續做自己野我都冇介意過。。。(但其實我後邊剩係得兩個客)但企喺度等左幾分鐘佢終於幫我我落單 但落錯單我都有友善咁同佢講返我落嘅係第二個佢叫我等等之後就叫第二個同事俾返$4我 我問多一句「咁係咪就可以㗎啦?」都冇人覆我。。。睇嚟佢哋每一位都惜字如金等到嘢食出嚟之後 雞蛋仔已經係基本上唔熱嘅仲要有個上下分開埋 散曬 跌晒出嚟。。。而味道已經唔可以同一開鋪相比。。。雖然呢篇評論都未必比佢哋睇到,但諗返起一開始老闆研發出嚟嘅同整出嚟嘅雞蛋仔嘅味道,仲會間中同我地啲學生傾吓計,對比番而家真係失望左好多
但係真係一次比一次失望 無論係味道同埋服務方便
我知間鋪頭成人好忙 得幾個人做曬所有野 所以平時都唔會催
但企喺度等左幾分鐘佢終於幫我我落單 但落錯單

我都有友善咁同佢講返我落嘅係第二個
睇嚟佢哋每一位都惜字如金

等到嘢食出嚟之後 雞蛋仔已經係基本上唔熱嘅
仲要有個上下分開埋 散曬 跌晒出嚟。。。
而味道已經唔可以同一開鋪相比。。。

外賣自取