2020-07-03
每次晚上經過,門口長期寫住半價優惠。其實1年前已經和朋友食過1次,當時全場爆滿,上菜速度超慢(大慨至少30分鐘一道菜) 。事隔1年,等我再做勇者試下佢,睇下有冇改善!大約7點去到,只有1枱6人係到把酒談歡,量完體溫同用佢遞到埋手嘅消毒噴霧,就已經可以入座。佢安排左卡位果邊,整體裝修如一(偏暗和浪漫) ,因為疫情關係,可以scan個QR code睇menu,不過我保證你唔係好睇明haha... 個touchless photo menu排板不太好最後,叫左個Pasta和Pizza,Pizza係手搓粉團底,有d料到架😝Pasta就tomato source 和tomato source 吧... 🍅🍅🍅🍅🍅如果唔食🍅的朋友仔,入黎前要諗清楚喔!雖然食物水平一般偏下,但係waiter還算有禮,環境分搭夠!埋單有半價,200蚊左右食餐西餐,算係咁啦😂😂🙈後記:點解叫車燈晚餐?因為內街d私家車係咁轉出黎嘅時候,一盞又一盞嘅車燈⚪會不斷照入黎😵
埋單有半價,200蚊左右食餐西餐,算係咁啦😂😂🙈