其實我係呢間食過幾樣個野,例如韓式rice roll,牛肉飯,泡菜薄餅,燒牛肉飯,飯糰,什錦牛肉飯,辣炒年糕,芝士辣炒年糕等首先講下果個rice roll 先,佢黎面有d 韓國蘿蔔,甘荀,青瓜,腸仔等,食落去其實好好食,不過味道就會清d,都可以一試!牛肉飯,個人認為牛肉飯係我提及中最好食既,不過有時候d牛肉有d 「un」,但係佢d汁好正,d菇都ok,雖然賣相麻麻地,但係味道一流✔️泡菜薄餅,個人覺得好伏🤕🤕,食落去好似d野叮飯熱咁,味道一般燒牛肉飯,其實係3個飯糰裡面有d牛肉碎,而d牛肉係好少,但係舊飯有d紫菜碎包住,同埋鹹鹹地,都ok 既,但係我覺得唔係好抵食😖飯糰,呢個......,唔建議大家食,冇乜味。淨係得d飯香什錦牛肉飯,有d芽菜,菠菜,椰菜 等,d牛都ok,飯少餸多,佢d韓國拌飯既醬係自己整架,有一次真係見到阿豬媽係到整,味道都ok,但係開頭會覺得怪怪地,後來食下食下又覺得幾好食😚辣炒年糕,味道一流,中意食辣野既人一定要試!,會感覺上愈食愈辣,年糕好「yin un」幾好,d汁都ok😋,總之好食🤓PS唔會話好辣,食到辣既都可以試呢個😍芝士辣炒年糕,唔係話唔好食,價錢唔係好合理,

都可以一試!

飯糰,呢個......
,唔建議大家食,冇乜味。
淨係得d飯香

辣炒年糕,
味道一流,中意食辣野既人一定要試!
,會感覺上愈食愈辣,年糕好「yin un」

芝士辣炒年糕,
唔係話唔好食,價錢唔係好合理,呢樣野即係辣炒年糕再加d芝士然後擺入去焗爐焗😫,不過焗完之後可以拉芝
,加左d芝士可以中和番d味,冇咁辣,不過食完會好飽

外賣自取