2018-06-20
又到世界盃,約左一班FRD去又睇波又食晚餐先!但又唔想去D好嘈既BAR, 知道朗豪頂樓有間SKY BAR好似幾正,個MON 勁大! 一於同3條仔去食下!幾多位,又大MON, 真係可以一路睇一路食, 每人最低消費$200,食野飲野差唔多。叫左個龍蝦手捲意大利麵 $228推介! 龍蝦幾大隻又新鮮,原來手捲意大利麵係好似意大利麵咁, 但係唔會埋口,會THIN D易入口,D汁又幾好食, 我幾喜歡食。黑豚肉忌廉意大利飯伴鮑魚 $208真係有兩隻鮑魚,就普普通通,唔係特別有咩味咁啦,而黑豚肉就肥左小小, 忌廉意大利飯好CREAMY , 個人都覺得OK雜腸伴薯條 $168呢個真係叫錯左…D 腸勁咸…又油…完全唔想食…相反D薯條炸得岩岩好,如果可以叫個淨薯條都應該OK。TRIO OF CHOCOLATE $108仲有甜品,有盆栽,都係朱古力粉咁, 而個「雪條」反而幾好食,入而係TOFFEE有D甜,又唔似雪糕,都幾滑。最緊要係!! 飲杯淄去腸世界盃,都冇限時咁制,8點睇到945先走! 每人食左3百幾左右,唔錯
個MON 勁大! 一於同3條仔去食下!
叫左個
龍蝦手捲意大利麵 $228