自從係香港大學附近食過之後 一定念念不忘但要過海真係好遠 早些日子發現佢係九龍都開左分店閒日的早上未返工之前立即黎一解相思之苦 分店係美荷樓隔離 而且座位更闊落同舒適 🧀🥪Crazy ! Cheers! Cheese! $78呢個招牌一定要order啦 但今次包邊有少少燶左包皮都硬左 所以感覺失色左少少 但佢的味道仍然係the best🧀🥪Classic Grilled Cheese $52係IG 見到原來佢地用緊的whole-wheat sourdough 係Mayse的出品因為好鐘意Mayse的出品 所以又Order 左佢的味道比Crazy ! Cheers! Cheese!簡單 但佢平淡得黎都係啖啖芝士而且比前者更脆口! 因為我地無自備飲管 所以每杯加左$1 要米紙飲管不過平時有咬飲管的朋友要注意 一咬係會碎的 哈 🥤Coffee Oreo Milkshake-L $52有好濃的咖啡味 加埋Oreo 好似咖啡版的麥旋風不過食左份三文治 都係飲唔哂 真係好飽肚 🥤Banana Chocolate Milkshake-XL $62要XL 真係太大杯 雖然好好飲 但又係飲唔哂 呢餐實在

自從係香港大學附近食過之後 一定念念不忘
但要過海真係好遠 早些日子發現佢係九龍都開左分店
閒日的早上未返工之前立即黎一解相思之苦

分店係美荷樓隔離 而且座位更闊落同舒適

🧀🥪Crazy ! Cheers! Cheese! $78
Crazy!  Cheers!  Cheese!

呢個招牌一定要order啦 但今次包邊有少少燶左

🧀🥪Classic Grilled Cheese $52
Classic  Grilled  Cheese

因為好鐘意Mayse的出品 所以又Order 左
而且比前者更脆口!

因為我地無自備飲管 所以每杯加左$1 要米紙飲管

要XL 真係太大杯 雖然好好飲 但又係飲唔哂

呢餐實在邪惡 但又真係好好食
之後唔洗再過海都食到喇 !🤘🏼🤘🏼🤘🏼
2019-09-18
$120 (早餐)
Crazy!  Cheers!  Cheese!
Classic  Grilled  Cheese
Milkshake