2023-05-06 256 瀏覽
今次嚟到位於石門嘅芋圓小店💛作為芋圓控 真係一直久仰大名佢地嘅一口炸芋圓🤤仲要有堂食真係好加分😆❣️一口炸芋圓配煉奶 ($25)份量都幾多 而且係即叫即炸 每一粒都炸得外脆內軟 口感煙煙韌韌咁 真係會一一粒接一粒咁食唔停🤣整體上都幾好食 配上煉奶甜甜地 但就唔係算話好重芋圓味(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)❣️朱奶豆腐花 ($18)見呢個配搭幾得意同埋自己都幾鍾意朱奶就嗌咗 但就頗為失望🥺豆腐花都算香滑嘅 豆味就唔算重 另外嗜甜之人覺得朱奶配豆腐花味道真係太清淡🥺以我平時食豆腐花會爽落黃糖嘅標準 我最後都有自己再落黃糖 甜度先啱啱好🤣❣️一口炸芋圓出色 下次會想試埋佢其他炸物😛推薦指數:🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 4.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 3/5】

❣️一口炸芋圓配煉奶 ($25)

❣️朱奶豆腐花 ($18)

❣️一口炸芋圓出色 下次會想試埋佢其他炸物😛

推薦指數:🌟🌟🌟🌟