2023-04-10 245 瀏覽
平時係石門都會咩都食下,今次就記錄返一直會食嘅淨雲吞同埋炸雲吞皮。呢到一直食嘅野都係大大件,價錢相宜,糖水又好好食,好多以豆類為題材嘅甜品。今日有啲唔想食粉,食左淨菜肉雲吞,8粒大大粒,有菜,有白蘿蔔,食完都幾full.其實每粒嘅材料 非常之 足料嘅,細食嘅女仔,基本上食6粒都好飽啦。味道略嫌有啲味精,但又唔係太影響 味覺,只係食得多 會覺得好飽好滯,有啲口乾。如果以抵食程度,我可以俾⭐️⭐️⭐️⭐️ 4星 另外,太掛住炸物,食左其中一個招牌雲吞皮,配以 芥末芝麻醬 幾配,食4塊唔會太漏,但食多一塊,已經頂唔順啦!同人分享 係會岩岩好,自己食 可以選擇炸雲吞,或者是但一樣。因為今日乜都想食,所以點晒想食嘅野。可惜唔夠肚食甜品,啲甜品又係 好抵食。值得大推

鮮菜肉雲吞

因為今日乜都想食,所以點晒想食嘅野。
可惜唔夠肚食甜品,啲甜品又係 好抵食。
值得大推

招牌炸雲吞皮